Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Verdens Beste Familiedag

Lørdag 21. Januar kl 15:00 inviterer TIFF til Verdens Beste familiedag på utekinoen på Torget. Det blir idyllisk vinterstemning med den herlige familiefilmen KARSTEN OG PETRA PÅ VINTERFERIE og en fantastisk markering av soldagen!

På Stortorget blir det bygget en liten hoppbakke der de som vil kan få prøve å hoppe på ski med veiledning fra hoppklubben. De har med barnehoppski utrustet med NNN-bindinger, så ta med egne skisko eller også dine vanlige ski. 

Dere får også gratis solboller fra Coop nord og varm toddy fra Kaffebønna. Frøken Kanin og Løveungen kommer på besøk og sist, men ikke minst, får vi se en nydelig langfilm om vennskap og familie.

Om filmen:
KARSTEN OG PETRA PÅ VINTERFERIE
I Karsten og Petra på vinterferie reiser de to bestevennene på hyttetur med Esther og morfar. Kosedyrene Frøken Kanin og Løveungen er selvfølgelig med. I ei hel uke skal de gå masse på ski og øve seg på å stå i nedoverbakke. Men Karsten er ikke så flink til å gå på ski og synes at bakken er litt skummel. I nabohytta bor Petter, han er både tøff og flink til å stå på ski. Karsten tror at Petra er mer opptatt av Petter enn av ham og bestemmer seg for å delta i et hopprenn - for å vise Petra at han er like flink som Petter.

Regi: Arne Lindtner Næss
Manus: Aleksander Eik
Med: Nora Amundsen, Elias Søvold-Simonsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Thorbjørn Harr, Markus Tønseth, Janne Formoe, Tone Johnsen, Hilde Lyrån, Ivar Nørve 
Norge 2014