Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

SØNDAG = GRATIS FESTIVALARMBÅND

Foto: Leander Voets
Har du ennå ikke sett noen filmer på TIFF? På festivalens siste dag får du gratis armbånd når du kjøper din første billett!

Hvis du har jobbet hele uka, er litt for glad i sofaen, eller det kanskje har blitt mer fest enn festival, kan det hende du ikke har kommet deg på film hele uka. Og du synes kanskje det er litt mye å kjøpe et festivalarmbånd bare for å se et par filmer helt på tampen?

Da har vi et godt alternativ. Søndag, festivalens siste dag, trenger man nemlig ikke festivalarmbånd for å se film. Da er det bare å få i seg kaffen, skaffe seg billetter og kose seg i kinosalen. Så får du en smak av TIFF likevel!

«Tradisjonen tro ønsker vi å tilby de som ikke har kunnet bruke en hel uke på filmfestivalen vår en smak av TIFF, og kanskje gir det dem lyst til å investere mer tid på film til neste år,» sier festivalsjef Martha Otte.

Armbåndene deles ut i våre billettskranker og informasjonsskranken på Aurora kino Fokus når du kjøper din første billett. Du trenger med andre ord kun å betale for selve kinobillettene på søndag.

Avslutt helgen med en smak av årets festival!