Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Nå kan du planlegge TIFF-uka

Foto: Bianca Emilia Fjellstad
Visningskalenderen for TIFF 2017 er nå klar! Bruk "Min festival" til å legge opp ditt eget festivalprogram, så du er forberedt til billettsalget starter.


Årets program består av 117 filmer og kortfilmprogrammer, fordelt på 290 visninger, og i tillegg mange spennende seminarer og arrangementer. Visningstidspunkter finner du både i kalendervisningen og inne på de enkelte filmomtalene.

Lag ditt eget program
Min festival er en super måte å planlegge festivalen på. Du kan bokmerke filmer, velge visninger og kjøpe billetter til filmene på TIFF. Ved å velge blant visningsoppsettene, kan du få alle dine valg opp som enten bilde-, liste- eller kalendervisning - det formatet du foretrekker.

Hvordan få en konto
Du kan opprette en Min festival-konto ved å logge på med din egen Facebook-login. Du vil da kunne se hvilke filmer dine Facebook-venner har valgt, og du kan dele ditt program med dem (valgfritt). De som ikke bruker Facebook, kan opprette en lokal konto på tiff.no.

Opprett Min festival-konto

Billettsalg
Selve billettesalget til TIFF starter 9. januar. De som har kjøpt festivalvennmedlemskap, kan forhåndsbestille billetter fra 5.januar. Les mer om Festivalvenn-ordningen.
 

Den 27. utgaven av Tromsø Internasjonale Filmfestival går av stabelen 16.-22. januar.