Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

MED RUSSLAND I SIKTET

THE DOG er en av filmene i årets program. Skuespiller og co-regissør Hallvard Holmen (bildet) vil delta på deler av turnéen og presentere filmen for publikum i Russland.
Fredag 14. april legger Tromsø Internasjonale Filmfestival tradisjon tro ut på en turné i Russland for å vise et utvalg filmer fra årets Film fra Nord-program.
Thor Brenne, regissør av RESTRIKTORAMA.

 

Film fra Nord er festivalens populære sideprogram som hvert år viser det beste av kort- og dokumentarfilmer produsert i Barentsregionen.

Årets program som skal presenteres for det russiske publikum har fått tittelen SHOOT ME AS I AM og består av følgende seks filmer:

GOS LEAT DON? av Egil Pedersen, RESTRIKTORAMA av Thor Brenne, CONTROL av Henning Rosenlund, TRUE NORTH av Simen Nyland, BETTER BODIES av Ragnar Bragason og THE DOG av Aleksander Nordaas og Hallvard Holmen.

Besøker syv byer

Det er sjette år på rad TIFF besøker Russland med et spesielt komponert Film fra Nord-program og turnéen vil besøke følgende byer de neste ukene: Moskva (14. april), Arkhangelsk (15. april), Severodvinsk (16. april), Petrozavodsk (21. april), St. Petersburg (22. - 23. april), Apatity (26. april) og Murmansk (27. april)

Thor Brenne, regissør av RESTRIKTORMA og Hallvard Holmen, co-regissør og skuespiller i THE DOG vil være med på deler av turnéen og presentere filmene sammen med TIFF for det russiske publikum.

Følg med på vår Facebook-side i ukene som kommer for bilder og stemningsrapporter fra årets turné!

Se trailer for årets program her!