Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

ISHAVSBLOD KOMMER PÅ KINO!

Årets vinner av publikumsprisen på TIFF kommer nå på kino over hele landet.

 

ISHAVSBLOD – DE SISTE SELFANGERNE var en av de mest omtalte og populære filmene under årets Tromsø Internasjonale Filmfestival. Filmen ble vist to ganger under TIFF og begge forestillingene var utsolgte lenge før første festivaldag. Filmen stakk også av med den kanskje gjeveste prisen av dem alle under festivalens avslutningsseremoni: publikumsprisen.

Kritikerrost

Filmen ble belønnet med terningkast 5 i avisene iTromsø og Nordlys under TIFF, og Birger Vestmo i NRK P3 Filmpolitiet omtalte den som «den beste norske filmen som ble vist på årets TIFF» i sin oppsummering av festivalen.

Filmen er produsert og regissert av Trude Berge Ottersen og Gry Elisabeth Mortensen, som driver produksjonsselskapet Koko Film i Tromsø. TIFF er glade for å annonsere at festivalen har inngått en distribusjonsavtale med produsentene som skal sørge for at filmen nå blir tilgjengelig på kino over hele landet!

Kinopremiere 17. mars

Filmen har kinopremiere 17. mars og det vil bli arrangert flere førpremierer og spesialforestillinger rundt om i landet i ukene rundt premieren. Så sjekk programmet på din lokale kino og følg med på vår og filmens Facebook-side for oppdateringer og informasjon om arrangementer rundt filmen.

I Tromsø vil filmen bli vist på Verdensteatret kino fra fredag 17. mars og etter hvert også på Aurora kino Fokus.

SE TRAILER FOR FILMEN HER!