Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

FILM FRA NORD UT PÅ KINOTURNÉ

Fra kortfilmen RESTRIKTORAMA av Thor Brenne.
Et utvalg filmer fra årets Film fra Nord-program på Tromsø Internasjonale Filmfestival skal i oktober presenteres på fem forskjellige kinoer i Nord-Norge.


Turnéen er et samarbeid med Aurora kino og forestillingene finner sted mellom 6. og 19. oktober.

Film fra Nord er TIFFs mest populære sideprogram. Det viser hvert år det beste av kort- og dokumentarfilmer som er produsert i eller har tilknytning til Barentsregionen. Det ble i år vist rundt 40 filmer på festivalen i januar og seks av disse er nå plukket ut til et eget lite program som har fått tittelen «Shoot Me As I Am». Programmet dykker ned i følelser og opplevelser som kan oppstå i en verden i endring. Fra klassiske eventyr til sjøs og shoot-outs på landet, til unge urbane og selvopptatte mennesker presenteres tre kortfilmer om menn og tre om kvinner. De er alle fanget et sted mellom drøm og virkelighet, men på forskjellig vis.

Filmene som skal vises er GOS LEAT DON? av Egil Pedersen, RESTRIKTORAMA av Thor Brenne, KONTROLL av Henning Rosenlund, TRUE NORTH av Simen Nyland, BETTER BODIES av Ragnar Bragason og HUNDEN av Hallvard Holmen og Aleksander Nordaas.

Filmprogrammet besøker Aurora kino i følgende byer på følgende datoer:
6. oktober Tromsø (på Verdensteatret)
13. oktober Kirkenes
15. oktober Vardø
17. oktober Alta
19. oktober Narvik

Sjekk hjemmesiden til hver kino for billettinformasjon.
Trailer for programmet kan du se her: