Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

ER DERE VERDENS BESTE SKOLEKLASSE?

Bilde fra fjorårets prosjektklasse, klasse 7A og 7B fra Solneset skole
I 2016 var det klasse 7A og 7B fra Solneset skole som var verdens beste prosjektklasse. Nå utlyser vi en ny prosjektklasse for Verdens Beste 2017!
TIFFs barnefilmfestival VERDENS BESTE arrangeres i år 7-11. juni. Vi søker nå en 6. eller 7. klasse som vil være med å lage årets festival.


Prosjektklassen er med på å planlegge og gjennomføre festivalen, og i samarbeid med festivalens ansatte får de utforme og sette sitt eget preg på festivalen.

Dette ønsker vi at lærerne og elevene i prosjektklassen skal være med på:

- Besøk på Verdensteatret kino med omvisning og filmvisning
- En dags workshop på skolen der elevene lærer om festivaldrift og får komme med ideer og ønsker til årets festival
- Elevene deles i grupper basert på hvilke arbeidsoppgaver de er interesserte i, og samarbeider med festivalens ansatte for å lage verdens beste barnefilmfestival. Eksempler på tidligere arbeidsoppgaver er å sitte i festivaljuryen som kårer vinnerfilmen, delta på filmverksted, holde innledninger før filmer, lage festival-TV, jobbe med markedsføring, planlegge og gjennomføre stands og mini-kino, plakatopphenging, lage utstillingsvindu og skrive omtale/anbefalinger av filmer.
- Klassen må forplikte seg til å bruke minst én skoledag under festivalen som frivillige, men elevene kan også være frivillige på fritiden

Å være prosjektklasse er lærerikt og spennende, og som takk for innsatsen får alle elevene festivalakkreditering som gir gratis adgang til alle filmene og være med på mye moro!

Har dere lyst å være prosjektklasse? Skriv en kort søknad om hvorfor akkurat din klasse og deres lærere er motivert for å bli årets prosjektklasse! 

Søknaden sendes til skole@tiff.no innen 27.mars.